Skyttevej 12
7800 Skive
70701464

BabyBio

Som en service til filmtrængende nybagte forældre, arrangerer Cinema3 på anden tirsdag i hver måned de såkaldte Babybio forestillinger. I biografsalen har vi, af hensyn til de kære små, dæmpet lyden en smule og skruet lidt op for lyset.

Hvis jeres barn/børn sover udleveres to sedler med tilsvarende numre - det ene sættes på barnevognen og det andet tages med ind i salen. Barnevogne med sovende børn stilles lige uden for biografen, så vores personale har overblik og kan høre dem.

Under Babybio er der konstant overvågning af de sovende børn! Tomme barnevogne stilles udenfor. I tilfælde af at barnet vågner, går vi op i salen og råber nummeret op. Den lille kan derefter komme med ind i salen og få slutningen af filmen med. Man er også velkommen til at tage børnene med ind i salen allerede ved forestillingens begyndelse.

Forestillingerne starter kl. 10:30 og bookes på Cinema3`s hjemmeside som en almindelig film.

BabyBio holder sommerferie i juli og august.

tirsdag 8. maj

The Post


B

  tirsdag 8. maj

  1t 55min

  Tilladt over 11 år

  The Post

  10:30
  B -  Bio 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  B
  Året er 1971 og en række lækkede CIA-dokumenter, de såkaldte Pentagon Papers, viser, at USA’s skiftende præsidenter i årevis har løjet om Vietnam-krigen. Nu er det op til pressen at træffe en svær beslutning: Skal man publicere den belastende historie om den siddende præsident Nixon og risikere en ruinerende retssag?

  Midt i dette dilemma finder vi Katherine Graham, der som ny og usikker kvindelig chef for The Washington Post har alt at miste, og chefredaktør Ben Bradlee, hvis ambition om at gøre avisen mere relevant bringer ham på kollisionskurs med USA’s præsident.
  Biografpremiere: Torsdag 5. april
  Instruktion: Steven Spielberg
  Skuespillere: Alison Brie, Tom Hanks, Carrie Coon, Meryl Streep, Michael Stuhlbarg
  Spilletid: 01:55
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  tirsdag 12. juni

  I Feel Pretty


  B

   tirsdag 12. juni

   1t 50min

   Anbefalet over 7 år

   I Feel Pretty

   10:30
   B -  Bio 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   B
   Renee er en helt almindelig kvinde, der dagligt kæmper med dårlig selvtillid og følelsen af ikke at slå til.

   Efter et fald, hvor hun slår hovedet, vågner Renee og er overbevist om, at hun er den smukkeste og dygtigste kvinde i hele universet.

   Fuld af ukuelig selvtillid kan hun nu leve et frygtløst og fejlfrit liv, men hvad sker der, når Renee opdager, at hendes udseende slet ikke er forandret?
   Biografpremiere: Torsdag 31. maj
   Instruktion: Abby Kohn, Marc Silverstein
   Skuespillere: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Busy Philipps, Tom Hopper
   Spilletid: 01:50
   Censur: Frarådes for børn under 7 år